ADANA / SARIÇAM - Ömer Kanaatbilen İlkokulu

Ara

Çocuk yaşlarda trafik bilincinin oluşturulması amacıyla “Çocuk Trafik Eğitim Parkları” projesi hayata geçirildi. Proje ile çocuklara trafik kuralları uygulamalı ve teorik anlatılıyor.

Ara

Çocuklar Güvende Programı kapsamında okulumuzda psikolog Nurcan ATAR tarafından seminer verilecektir.

Tüm velilerimiz belirtilen tarih ve saatlerde davetlidir.

Ara

2-H sınıfı geometrik cisimlerle yapı oluşturma etkinliği yaptı.

18-22 ARALIK HAFTANIN EN TEMİZ SINIFLARI 1-F 2-C 3-B 4-F

Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Karbonmonoksit renksiz, tatsız, kokusuz, yanıcı zehirli bir gazdır. Vücuda solunum yolu ile girer ve doğrudan kana geçerek oksijen alımını engeller, zehirlenme ve ölüme neden olur. Karbonmonoksit zehirlenmeleri sıklıkla; kapalı ortamlarda açık ocaklar, bacası çekmeyen soba, şofben, bacasız gaz sobalarında yakıtın iyi yanmaması nedeniyle meydana gelir. Karbonmonoksitle meydana gelen zehirlenmelerde kısa süre içerisinde tıbbi müdahale yapılmaz ise ölümle sonuçlanabilmektedir.

11-15 ARALIK HAFTANIN EN TEMİZ SINIFLARI 1-G 2-E 3-D 4-D

Haftanın en temiz sınıflarına kupalarını okul müdürümüz Sn. Mustafa POLAT tadkdim etmiştir. Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

3-E sınıfı dama oyununu öğrenmişler, sınıfça dama oyunu oynuyorlar. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Bakanlığımıza bağlı resmi/özel kurumlarda öğrenci, okul çalışanı ve velilerin sağlığının korunması, geliştirilmesi, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve eğitimde istenilen kaliteye erişilebilmesi için sağlık şartlarının iyileştirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alınması maksadıyla çalışmalar yapılmaktadır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete göç etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin tertip ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Töreninden kareler...

Kas

Özel öğretim daire başkanı Sayın Hasan ÖZTÜRK, Adana İ Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan TEVKE ve Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Uygar İNAL okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Sarıçam Belediye Başkası Sn. Bilal ULUDAĞ ve Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Uygar İNAL öğretmenler günü kutlaması için okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Bu ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Bu mutlu günde okul müdürümüz Sn. Mustafa POLAT tüm öğretmenlerimizle tek tek tokalaşarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.

Kas

4-D sınıfı velilerimiz okulumuza renkli yazıcı hediye ettiler.

4-D Sınıf Velilerimize bu nazik düşünceleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyoruz.

Kas

100. Yıl Cumhuriyet Ormanı için okul müdürümüz Sn. Mustafa POLAT ve Ömer Kanaatbilen İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz ile birlikte ağaç dikim törenine katıldık.

Cumhuriyeti'in 100. Yılı Resfebe Yarışması Dereceye Giren Öğrencilerimiz

3-E Sınıfından Yakup YETİŞ ilçe 1.si